Warmtewerende coating

Uw dak is goed beschermd tegen hitte met warmtewerende coating. Zorg dat deze warmtewerende coating van hoge kwaliteit is zodat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over schade door hete weersomstandigheden. Uw daken zijn beter beschermd tegen hitte en dragen bij aan een veiligere leefomgeving. Alles wat u verder nodig heeft voor uw EPDM dakbedekking vindt u op EPDMTotaal.nl.

Voordelen van EPDMTotaal.nl

Bestelt u EPDM dakbedekking op EPDMTotaal, dan krijgt u van ons een aantal zekerheden. Wij bieden u deze voordelen zodat wij u online een stukje extra service kunnen bieden. Op deze wijze bent u niet alleen voordeliger uit, maar ook op een efficiënte en goede manier geholpen. Wij zijn al jarenlang bezig met daken en weten inmiddels alles over bijvoorbeeld dak isolatie en warmtewerende coating. Bij EPDMTotaal.nl wordt u altijd op een vakkundige manier geholpen met alles wat u verder nodig heeft voor een goed dak. Onze voordelen zijn:
  • Uitstekende service
  • Alle bedragen zijn inclusief btw
  • Uitsluitend A-kwaliteit
  • Niet goed geld terug
  • EPDM altijd op maat gesneden
  • Vanaf €150,- gratis thuis bezorgd
  • Levertijd binnen 3 werkdagen

Voor meer tips en adviezen

Wij hebben een team van deskundige medewerkers die fulltime bezig is met daken en alles daaromheen. Wij geven u tips en adviezen voor het aanbrengen van warmtewerende coating en meer. Denk daarbij aan het leggen van dakshingles en het lijmen van uw dakbedekking. Mist u toch nog bepaalde informatie of wilt u meer weten over warmte? Wij staan u graag te woord. Bel 088 03 06 200 of stuur een mailtje naar info@epdmtotaal.nl.

Aanbieding

PIR isolatie platen

Dakisolatie PIR ALU 90 mm bij 60x120 cm
€ 16.98

Aanbieding

Dampremmende folie

Dampremmende folie 50x4 meter om vochtproblemen tegen te gaan.
€ 39.65