Plat dak maken

Zelf uw plat dak maken doet u met materiaal van EPDMtotaal.nl. Uw plat dak maken kan met onze tips en adviezen voor een lage prijs binnen een handomdraai gedaan worden. Op deze site vindt u de beste spullen om uw plat dak maken. Denk daarbij aan: Dit zijn slechts een paar voorbeelden uit ons assortiment. Bij EPDMtotaal.nl kunt u er van uit gaan dat wij alle spullen hebben waarmee u een plat dak maken kunt. De spullen voor uw plat dak maken zijn nog nooit ze eenvoudig te leveren geweest als bij ons. De voordelen van bestellen bij EPDMtotaal.nl zijn:
  • Altijd scherpe prijzen
  • Levering binnen 3 werkdagen
  • Op maat gemaakte offertes
  • Vanaf 150,- Gratis thuisbezorgd
  • EPDM altijd op maat gesneden

Zelf uw plat dak maken

Stel, er is een kleine lekkage aan uw dak. Maar een heel team van dakdekkers inhuren is volgens u onnodig en overbodig duur. Dat geloven wij ook en daarom bieden wij u informatie over een plat dak maken aan. Zo hebben wij voor u verschillende teksten en een handleiding gemaakt zodat u zelf aan de slag kunt. Kijk ook naar onze instructievideo voor een helder beeld hoe u een plat dak maken moet. Komt u er nog niet uit, dan kunt u bij ons nog altijd dakdekkersassistentie inschakelen. Kijk op onze site voor de voorwaarden.

Klantenservice

Een plat dak maken, maar u heeft slechts een paar vragen? Onze klantenservice staat klaar voor u. Wij geven u graag tips en adviezen zodat u zelf aan de slag kunt. Een plat dak maken is nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij onze klantenservice. Ook voor vragen over onze producten en alle andere zaken rondom een plat dak maken moet u bij ons zijn. Kijk op de website voor meer informatie, bel 088 0306200 of stuur een mailtje naar info@epdmtotaal.nl. U heeft altijd een isolerend en waterdicht dak boven uw hoofd dankzij EPDMtotaal.nl.

Aanbieding

PIR isolatie platen

Dakisolatie PIR ALU 90 mm bij 60x120 cm
€ 16.98

Aanbieding

Dampremmende folie

Dampremmende folie 50x4 meter om vochtproblemen tegen te gaan.
€ 39.65